Genialne mini przekąski na patyku 🙂
Składniki:
pomidorki koktajlowe
mini mozzarella
szynka parmeńska
wykałaczki
pesto: świeża bazylia, orzeszki pini, oliwa, parmezan, czosnek, sól, pieprz – blendujemy składniki
Na wykałaczkę nakłuwamy pół pomidorka, pół mozzarelli, szynkę, pomidorka i polewamy pesto.
![](http://mojaqchnia.pl/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0890-1-1024x680.jpg)
![](http://mojaqchnia.pl/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0891-1-1024x680.jpg)
![](http://mojaqchnia.pl/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0892-1-1024x680.jpg)
Drugi rodzaj przekąsek z wędzonym łososiem zamiast pesto.
![](http://mojaqchnia.pl/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0893-1-1024x680.jpg)
![](http://mojaqchnia.pl/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0894-1-1024x680.jpg)
![](http://mojaqchnia.pl/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0896-1-1024x680.jpg)